Bra musik

Vi älskar musik i alla former och vi tipsar om event och konserter runt om i Sverige. Kanske är du mest intresserad av Jazz eller Pop. Kanske är det gamla godingar som ”Med ögon känsliga för grönt” med Barbro Hörberg som är din favorit. Du hittar många bra tips på musik och teater här!

Barbro Hörberg är en av våra stora favoriter bland musiker och revy-skådespelerskor. Barbro föddes 1932 i Göteborg och dog alldeles för ung redan 1976. Barbro var förutom vissångare också verksam som revyartist. Hennes största hit måste man nog säga är ”Med ögon känsliga för grönt”.

Mer om musik

Som när det gäller så mycket annat är smaken mycket olika när det gäller musik och vi försöker täcka upp alla genrer. Naturligtvis har vi fler gamla godingar i rockärmen, men vi följer också gärna nya artister. Det skadar ju inte att rapportera lite från melodifestivalen även om det finns många människor som tycker att här spelas alltför mycket populärmusik. Det finns så många duktiga lokala artister ute i byarna och vi försöker fånga upp även de som inte normalt får så mycket uppmärksamhet. Det är inte alltid de största lokala artisterna får en chans att visa upp sig för den breda publiken och om vi har tur kan vi hjälpa någon en bit på vägen.